ny logga1

  Om Oss  

Affärsidé

Vår idé bygger i stort sätt på att återskapa det centrum och utbud som en gång i tiden erbjöds för såväl privata hemma-fixare som företag.  Vi har alltid förespråkat att man ska handla nära, samtidigt som man värnar om miljön, sina lokala företagare och bidrar till en växande centrumkärna.  Därför är vi idag en butik på 500kvm med centralt läge och lagerför ett stort sortiment av VVS-, EL- och järnvaror. För oss är mötet med kunden viktigt och i en fysisk butik kan vi ge en så effektiv kundservice som möjligt och erbjuda en trygghet för kunden i alla sina köp och beslut. Målgruppen är både privatpersoner och företag då syftet är att leverera ett komplett sortiment av det vad stadsbefolkningen saknar för att så få som möjligt ska behöva lämna kommunen för att underhålla, förnya eller renovera sin bostad. Med den inställningen fortsätter vi ständigt att expandera och utöka sortimentet allt efter kundens önskemål. 

Zahid Velic, VD

-Efter 20år i Sverige, över 30år i branschen och två tidigare företag, öppnade jag äntligen min egna butik våren 2013. Syftet var främst att erbjuda handel för såväl privatpersoner som företag, något som jag själv saknade i Strängnäs.
Det tog inte mer än någon månad för

min idé att bli till verklighet.

Att öppna en  liten VVS-butik i centrum hade både sina för- och nackdelar men det blev tillslut en självklarhet. Många saknar bil eller körkort, och dessa ville vi inte utesluta från vår butik.
Vår vision är inte att bli störst, vi siktar högre än så, målet är att vara bäst på allt vi gör!

Vår historia

Familjeföretaget startade i maj 2013 med en liten butik på 64kvm där det erbjöds ett mindre sortiment av VVS-material och badrumsinredningar. Vi märkte ganska snart att vår idé var uppskattad, och det blev till att växa.
År 2015 flyttade vi till en större lokal, fortfarande i centrum, på 100kvm med plats för fler badrumsutställningar och ett större utbud av varor. Snart utvecklades våra idéer mer och mer och vi lyssnade på våra kunders önskemål. Året därpå utmanade vi oss själva och öppnade även en EL-butik.
Med mer än dubbelt så stor yta var vi nu fullt utrustade och kunde leverera allt vad VVS och EL innebar. En butik på totalt 280kvm och tron om att vi hade allt stadskärnan saknade, började det återigen knaka i väggarna.
Våren 2018, fem år senare, slog vi upp portarna till en 500kvm stor butik på Trädgårdsgatan. Nu har vi rustat upp med ett ännu bredare sortiment och ännu fler artiklar på lager, nu kan vi  även bjuda på en ordentlig järn-avdelning!
Läs mer om vårt  butikssortiment..​

Stolt sponsor till Kanal 5's TV-program Sofias Änglar, Säsong 11, Avsnitt 9, 2018